Kom med til
Astma-Allergi Danmarks Landsmøde 2020

Astma-Allergi Danmark inviterer alle medlemmer til landsmøde den 16. maj 2020 i Korsør.

Astma-Allergi Danmark inviterer alle medlemmer til landsmøde den 16. maj 2020 Comwell Korsør, Ørnumvej 6, 4220 Korsør i henhold til Astma-Allergi Danmarks vedtægter. Som stemmeberettiget medlem har du indflydelse på foreningens arbejde og kan blandt andet være med til at bestemme sammensætningen af bestyrelsen.

Få indflydelse

Alle medlemmer kan tilmelde sig landsmødet med mulighed for at blive stemmeberettiget. Forslag, der ønskes behandlet på landsmødet, skal være Astma-Allergi Danmark i hænde senest den 18. april 2020. Det samme gælder opstilling af kandidater til bestyrelsen.

Alle medlemmer kan deltage

Er du som medlem interesseret i at deltage i landsmødet som stemmeberettiget skal du tilmelde dig inden d. 21. marts 2020 til info@astma-allergi.dk. Medlemmer, der ønsker at være gæst til landsmødet, kan tilmelde sig efter fristen, så længe pladser haves.

Rejseudgifter, for stemmeberettigede medlemmer, dækkes af Astma-Allergi Danmark.

Alle deltagende medlemmer inviteres til frokost.

Spændende foredrag

Efter generalforsamlingen kommer livs -og sundhedscoach Hanne Faarup og holder et foredrag ”Find din vej til sprudlende glæde, højt selvværd og troen på dig selv” – Om livskvalitet hos mennesker med astma og allergi. Her hører du Hannes erfaringer med livet, når man har en kronisk sygdom som astma og allergi, og hvordan man forcerer forhindringer og finder glæden.

Så kom og lyt til det spændende foredrag og del dine erfaringer med andre over en frokost, hvor du også kan møde foreningens bestyrelse.

Program 2020

11.00-13.00 Generalforsamling
13.00-14.00 Frokost
14.00-14.15 Opstart af eftermiddagens program
14.15-15.15 Sygeplejerske og sundhedscoach Hanne Faarup om livskvalitet og det gode liv hos mennesker med astma og allergi
15.30 Afslutning

I vedtægterne for Astma-Allergi Danmark kan du læse nærmere om de demokratiske spilleregler i foreningen. I § 5 kan du læse om generalforsamlingen på det årlige landsmøde og i § 6 om eventuelle ekstraordinære landsmøder.

Tilmeld dig til landsmødet her
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.